Tirpák Mihály Blog

Nagy hosszú szünet után visszatért a Brick Light

2024. február 24. - Tirpák Mihály

2022. június 30-án volt utoljára videó a Brick Light csatornán, ekkor lett vége hivatalosan a LEGO Brick World-nek az ötszázadik epizóddal.

img_20240224_131742.jpg

Most nem egy új LEGO sorozattal tértem vissza, hanem egy kis filmmel, ugyanis Nájk családot átültettem lego verzióba. A videó alanya a Nájk család, ami 2024. január óta dobja nekem folyamatosan a TikTok platform. Az első videó, amit dobott a platform tőlük a Pakold össze ruhámat!! című videó, ami egy élőadás részlet volt, amit egy másik csatorna töltött fel.

Gondoltam, hogy ideje újra készíteni egy lego filmet stop motion verzióban, ami pont a Nájk családra eset a választásom, ugyanis tanulások miatt csak rövid kisfilmeket készítek. Tényleges sorozatról, majd az év második felétől lehet szóban, vagy új, vagy pedig a LEGO Brick World című sorozat visszahozatala a hatodik évadtól kezdve. Az még nem tudom.

A bejegyzés trackback címe:

https://tirpakmihaly.blog.hu/api/trackback/id/tr5618338677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása