Tirpák Mihály Blog

Tervek az év második felében

2024. április 20. - Tirpák Mihály

Tervezem a teljes erő visszatérésem a YouTube-ra csak kicsit másképp. Egy részt nem fogok gyártani új videókat az LRF-re, így az LRF Média Csoport végleg kikapcsolódik a fiktív rádiókkal együtt. Főként a Tirpák Mihály és Tirpák Mihály TV Idents csatornával, valamint a bloggal is szeretnék foglalkozni.

tirpak_mihaly_2024.png

Semmi értelmét nem látom abban a fiktív tévés dologban, ugyanis semmi értelmét nem látom, annak ellenére a Tirpák Mihály TV Idents nyereségessé vált. Az év második felében a Tirpák Mihály csatornát is átgondolom másképpen, lehet, hogy az lesz, hogy háttérbe vonulok, vagy egy más tematikával szeretném felruházni. Továbbá a személyes blogomat szeretném folytatni. Továbbá ott van a Tirpák Mihály TV Idents blogom is, mely a TV Idents csatornámat egészíti ki.

Az LRF sorsa az lesz, hogy a honlap megszűnt, valamint a YouTube csatorna marad archívumnak, továbbá a Tirpák Mihály honlap megújulása már folyamatban van.

Tehát ennyi.

A bejegyzés trackback címe:

https://tirpakmihaly.blog.hu/api/trackback/id/tr7918386363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása