Tirpák Mihály Blog

Véleményem a Mobilfox ámokfotusáról

2024. április 15. - Tirpák Mihály

Na itt álljon meg a menet!

Hetek óta figyelem ez a Mobilfox-os ámokfutást, amit művelnek a TikTokon, amiről nem voltam hajlandó elmondani véleményemet. De most az a pénzszórásos videó, amit a drágalátos TikTok foryou-ban dobott, végképp kiverte a biztosítékot. Szánalmasnak és gusztustalannak tartom, pláne egy cég részről, hogy ilyen mű balhét játszani rendőrségesdit meg bíróságosdit, ráadásul MARKETING céljából, azért gratulálni tudok. Ingyen kenyér és cirkusz az egész.

mobilfox.jpg

Abszolút pofátlanságnak tartom, hogy főként fiatalkorúakat célzó reklámban kihívja Budapest utcáin pénzt elkapni, ez azért túl megy minden határon. Az ilyen normátlanok nem érdemlik meg több figyelmet, ez csak SZÍNJÁTÉK az egész és szégyelljék magukat! Az is szégyellje magát, aki ebbe retardáltságban részt vesz, csak gratulálni tudok.

A bejegyzés trackback címe:

https://tirpakmihaly.blog.hu/api/trackback/id/tr9618381813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása