Tirpák Mihály Blog

Ilyennek láttam a 2023-as szilveszteri kínálatot

2024. január 02. - Tirpák Mihály

2023-as esztendő végén a televíziós csatornák rengeteg színes műsorokat ajánlott, gondoltam megnézem, hogy a műsorok hogyan teljesítenek nálam.

2024-happy-new-year-background-design-greeting-card-banner-poster-illustration-vector.jpg

15 és 18 óra közti idősáv

15:20-kor huppantam a tévé elé és az első műsor egy film volt az RTL-en, melyen közkedvelt Bud Spencer és Terence Hill filmet adott Nincs kettő négy nélkül címmel. A párost hatodik alkalommal ismételte a csatorna, mivel 2017 óta ez a bejáratott műsorsáv a párossal. Híradó után is Bud Spencer és Terence Hill film ment kétszer is. Film szerintem oké, hogy délutáni 15 és 18 óra közötti sávban elférhetne, de este sajáttal is jelentkezhetne. A délutáni RTL-es kínálatra csak 3 pontot tudnék adni.

18 és 20 óra közti idősáv

Ekkor a TV2-n, az RTL-en és a Duna csatornán híradó döpping volt, ekkor átmentem az M4 Sport-ra, melyen az előző napi Sport2023-at ismételte, míg azt követte a Hoppá, mely az idei év sportközvetítés legjobb pillanatait válogatta össze vicces köntösben, majd félnyolctól az EB-től EB-ig három részét ismételte, melyeket a két ünnep közti időszakban adott le. Az M4 kínálatára csak 4 pontot tudnék adni a Hoppá miatt, többségben csak ismétlések voltak.

20 és 22 közti idősáv

Az év utolsó előtti két órájában az M4 EB-től, EB-ig című dokumentumfilmet ismételte, míg 21-től átkerültem az RTL-re, ahol még egy Bud Spencer film volt látható …és megint dühbe jövünk címmel. A film két Filpo testvérről szól, akik felveszik a kesztyűt egy bűnbandával szemben. Nálam ebben a sávban az M4 és az RTL elhasalt nálam. Reklám szünetekben belenéztem a Duna csatornában, ahol javában a Csináljuk a fesztivál ment, a hangulat elképesztő volt. Ebben a sávban a Duna volt a nyertes az RTL-el és az M4 Sporttal szemben. RTL 2 pont, M4 Sport 1 pont és Duna 5 pont

22 és 00 közti idősáv

Az év utolsó két órájában az RTL-en javában ment a film töménytelen reklámokkal, a legjobb jeleneteket is megszakítva. Reklám szünetben belenéztem a konkurens TV2-n, melyen a Szerencsekerék ment celebekkel. A mostani nem annyira jött be, amit már 12 éve láttam a Story4-en. A film után éjfél előtt 15 perccel átkapcsoltam a Dunára, ahol már végéhez közeledett a Csináljuk a fesztivál. Egyértelműen ezt a sávot is Duna nyerte meg az RTL film ismétléssel és a TV2 celebes Szerencsekerékkel szemben. RTL 1 pont, TV2 3 pont, Duna 5 pont.

Éjfél utáni sáv

Beköszöntött a 2024-es év és Novák Katalin köztársasági elnök beszédje után a Dunán reggel hatóráig zenei összeállítást adott a Duna TV és az MTV archívumából. Az RTL-en egy film ment, míg a TV2-n pedig Zenebutik Szilveszter zenei blokkot adott. Az M4 Sport az EB selejtezőt adott, míg az ATV az Aradi Varga show-t adott. Ebből csak a Duna és az ATV mutatott fel jobbat, vagyis a Duna zenei válogatása és az ATV Aradi Varga műsora nyert. RTL 1 pont, M4 Sport 3 pont, TV2 2 pont, Duna 5 pont és ATV 5 pont.

2023/2024-es helyezés

  1. Duna 15 pont
  2. M4 Sport 8 pont
  3. RTL 8 pont
  4. TV2 5 pont
  5. ATV 5 pont

A bejegyzés trackback címe:

https://tirpakmihaly.blog.hu/api/trackback/id/tr9918293405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása